Mourinho: Ronaldo može sa Paris Hilton

Ronaldo dobio dozvolu

Mourinho: Ronaldo može sa Paris Hilton

Jose Mourinho je izjavio kako nema ništa loše u tome što Cristiano Ronaldo godišnje odmore provodi sa najpoznatijom starletom na svijetu, Paris Hilton, kao ni to što novac troši na skupe automobile.

„Cristiano je fenomen. Niko ga ne može kritikovati ako je sa Paris Hilton na ljetovanju, ide u Los Angeles ili kupuje Ferarije. Neko ko igra i radi kao on je jednostavno sa druge planete. Biće mi zadovoljstvo raditi s njim, ali znam da nije sretan iako je postigao 26 golova, jer nije osvojio trofej“, rekao je JM za The Sun.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.