Mourinho: Siena nije zaslužila poraz

Mourinho: Siena nije zaslužila poraz

Inter se izvukao sinoć na Giusepe Meazzi u susretu protiv Siene u kojem je aktualeni prvak Italije u samoj završnici meča uspio preokrenuti i doći do pobjede.

Prvo je Wesley Sneijder izjednačio na 3:3 iz slobodnog udarca dosuđenog nakon nepostojećeg prekršaja, a onda je u sudijskoj nadoknadi bodove Interu donio Walter Samuel. Da rezultat nije pravedan složio se i Jose Mourinho.

"Siena je bila bolja od nas. Nije zaslužila poraz. Znali su šta rade, imali su mirnoću, pokretljivost i brzinu. Ali takve stvari se dešavaju u fudbalu. Posebno su im opasne bile kontre. Pomislio sam da ću da izgubim prvi put posle osam godina, kao domaćin. Ipak, drago mi je da se to nije desilo. Ali da se desilo, bilo bi mi drago da izgubim od Alberta Malezanija, koga poštujem i koji mi se sviđa. Kada je riječ o mojim igračima, moram da kažem da su pokazali nevjerovatan karakter, vrativši se u utakmicu", rekao je portugalski stručnjak.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.