Mourinho: Teško je igrati prvenstvo nakon LP

Nakon trijumfa protic Catanije

Mourinho: Teško je igrati prvenstvo nakon LP

Adnan Beganović

Sinoćnjom pobjedom od 2:1 nad Catanijom, fudbaleri Intera ostali su na čelu prvenstvene tabele, a karizmatični trener milanskog kluba, Jose Mourinho, za talijanske medije je rekao da je nakon LP svaka prva utakmica jako teška.

„Uvijek je teška prva utakmica nakon Lige prvaka. I nama ova protiv Catanije nije bila laka, makar smo djelovali jako dobro tokom cijelog prvog poluvremena i u uvodnom dijelu nastavka. No, dali smo gostima nepotrebno šansu da možda čak dođu do remija. Nakon jedanaesterca su mogli i izjednačiti”, rekao je Mourinho te dodao:

“Jako sam sretan zbog dobrih igara Sneijdera. To je fudbaler koji je jako bitan za igru našeg tima u doslovno svakoj utakmici”.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.