Mourinho tjera Balotellija iz Intera

Italijan sve bliži Arsenalu

Mourinho tjera Balotellija iz Intera

Mladi, 19-godišnji napadač Intera Mario Balotelli mogao bi već u januarskom prelaznom roku otići iz ove ekipe, zbog svađe sa trenerom Jose Mourinhom.

Vrhunac nesuglasica na relaciji Balotelli - Mourinho dogodio se ovog vikenda, kada je portugalski stručnjak Balotellija poslao da sa tribina gleda utakmicu između Intera i Fiorentine.

Ovakva Mourinhova odluka naljutila je Balotellija, koji želi otići iz Italije, a prvi na listi želja mu je londonski Arsenal, odnosno njihov trener Arsene Wenger, koji važi za jednog od najvećih svjetskih stručnjaka kada je u pitanju rad sa mladim fudbalerima.

Osim toga, Balotelli se jako često nalazi na udaru navijača, koji ga vrijeđaju na rasnoj osnovi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti