Mourinho u Realu, ali samo sa Drogbom

Portugalac postavio uslove

Mourinho u Realu, ali samo sa Drogbom

Adnan Beganović

Jose Mourinho biće novi trener Reala. Sve više se ova rečenica može pročitati u španjolskim medijima, no svjestan svoje kvalitete, portugalski stručnjak ima i uslove koje će Real trebati ispuniti, ukoliko želi njegov dolazak.

Prvi uslov je financijske prirode, no španjolski mediji tvrde da je predsjednik "kraljevskog kluba" Florentino Perez isti prihvatio bez imalo razmišljanje.

Međutim, prema navodima španjolskih medija, oko drugog uslova mogli bi nastati određeni problemi. Karizmatični Portugalac ne želi doći u Madrid sam. Naime, Mourinho sa sobom želi dovesti i Didiera Drogbu i to je poručio Perezu.

Da li će Perez udovoljiti Mourinhu, teško je reći, no španjolski mediji tvrde da je predsjednik Reala spreman na sve, kako bi Portugalac vratio Real na staze stare slave.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.