Mourinho: Uspješniji sam od Ancelottija

Mourinho: Uspješniji sam od Ancelottija

Trener novog-starog prvaka Italije, Intera iz Milana, Jose Mourinho sretan je što je njegov bivši klub Chelsea osvojio duplu krunu u Engleskoj.

Međutim, Portugalac je u svom stilu kazao kako su njegovi uspjesi dok je bio trener Chelsea bili veći od današnjih koje postiže Carlo Ancelotti.

"Ljudi mogu pisati šta žele. Ja sam sretan jer je Chelsea osvojio duplu krunu. Oni su je osvojili nakon četiri godine, a mi smo je osvojili nakon 50. Oni su ispali iz Lige prvaka u šesnaestini finala, a mi u polufinalu. Ja sam uspješniji od Ancelottija", rekao je Mourinho.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti