Mourinho uzvratio Cannavaru
Portugalac odgovara na sve

Mourinho uzvratio Cannavaru

Edmir Škorić

Karizmatični Portugalac Jose Mourinho odmah je uzvratio na izjavu Fabio Cannavara kako Interov mladi igrač Davide Santon treba potražiti novi klub kako bi igrao za reprezentaciju Italije.

Jučer ujutro Fabio Cannavaro je izjavio kako bi za mladog Interovog krilnog igrača Davide Santona najbolje rješenje bilo da promijeni klub, kako bi mogao igrati i za italijansku nacionalnu vrstu.

Isti dan se oglasio trener Jose Mourinho, koji je poznat po svakakvim medijskim izjavama, a Cannavaru je objasnio zašto je napravio pogrešku u svojoj izjavi.

"Cannavaro je još uvijek igrač, ali on priča kao da je već bio trener ili menadžer. Ovom izjavom je napravio veliku grešku, isto tako zaboravio je da se to ne tiče samo Intera", počeo je portugalski stručnjak, te nastavio.

"U Juventusu on i Giorgio Chiellini igraju u sredini odbrane, tako bi Nicola Legrottaglie trebao promijeniti momčad ako ne želi propustiti Svjetsko prvenstvo".

"Isti argument vrijedi i za Sebastiana Giovinca, talentovani igrač poput njega koji igra tako malo trebao bi razmotirti mogućnosti za njegovu bolju budućnost", zakljućio je bivši trener Porta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.