Mourinho: Veoma sam zadovoljan Ibrahimovićem

Posebni o Zlatanu

Mourinho: Veoma sam zadovoljan Ibrahimovićem

Fudbaleri Manchester Uniteda sinoć su na gostovanju slavili protiv Crystal Palacea sa 2:1, a strijelac pobjedničkog gola bio je Zlatan Ibrahimović.

Trener Crvenih đavola Jose Mourinho bio je jako zadovoljan nakon meča te je nahvalio švedskog napadača i sve što on radi ove sezone.

"Znao sam da može raditi ono što radi ovdje zbog njegove strasti za fudbalom. Rekao sam mu da Engleska nije baš najbolja zemlja za praznike ako ste fudbaler. Kada bogat momak sa sjajnom karijerom želi uživati u praznicima, on ne dolazi u Englesku. U Englesku dolazite ako želite da igrate u najjačoj ligi na svijetu i da pokažete svoje sposobnosti. Dakle, njegova odluka do dođe ovdje bazirana je upravo na dokazivanju i jako sam sretan jer nije sve u golovima. Njegovo liderstvo, motivacija, jako sam sretan...", rekao je Jose.

Podsjetimo da je Zlatanu sinoćnji pogodak bio ukupno deveti ove sezone u Premiershipu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi