Mourinho više ne računa na Leona

Mourinho više ne računa na Leona

Iako je tek ljetos stigao u Real Madrid, Pedro Leon bi već u zimskom periodu mogao napustiti klub. Naime, za njegove usluge je zainteresovan Milan, koji ga je i prije godinu dana želio u svojim redovima.

Leon je iz Getafea u Real stigao kao igrač od kojeg se dosta očekuje u budućnosti, na početku sezone je bio u prvom planu kod Josea Mourinha, ali je onda sam sebe otpisao iz  kombinacija za prvi tim.

Pedro Leon se odvažio kritikovati taktiku portugalskog trenera, što ga je koštalo klupe protiv Levantea, dok je i u Ligi prvaka protiv Auxerrea bio izvan sastava. Mourinho je i za utakmicu protiv Deportiva najavio kako Pedro Leon neće biti u sastavu, jer se "ne uklapa" u njegove planove.

Milan je prije godinu dana želio Pedra Leona, ali je tada Getafe odbio ponudu. Ljetos je Leon prihvatio ponudu Reala, ali bi već nakon pola godine mogao napustiti madridski klub i preseliti u Italiju.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.