Mourinho zadovoljan i sretan zbog Sahina

Nakon sinoćnje pobjede

Mourinho zadovoljan i sretan zbog Sahina

Adnan Beganović

U prvom četvrtfinalnom susretu Lige prvaka Rel Madrid je na gostujućem terenu sa ubjedljivih 3:0 savladao APOEL.

Kraljevi su tokom svih 90 minuta dominirali, a domaći niti jednom nisu ugrozili Ikera Casillasa. Uprkos tome trener Reala, Jose Mourinho, nahvalio je APOEL.

"APOEL nam je pružio snažan otpor. Trebalo nam je mnogo vremena da postignemo prvi gol. Organizacija i karakter APOEL-ove momčadi su na zavidnom nivou, ali očito je da nemaju individualne kvalitete", istakao je Mourinho nakon susreta, i pohvalio je Nurija Sahina, koji od dolaska u Real ima velikih problema sa povredama.

"Sahin je odigrao dosta dobro, što me čini sretnim. Radi se o sjajnom momku, koji je došao u veliki klub i prošao je kroz težak period. Ovo je bila prava utakmica za njega jer smo znali da ćemo imati veliki posjed lopte", zaključio je Mourinho.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.