Mourinho zadovoljan igrom Reala

Mourinho zadovoljan igrom Reala

Trener Real Madrida Jose Mourinho je uoči utakmice Kupa Kralja protiv Murcije izjavio kako bi igrači koji nastupe u slučaju ispadanja kao lani protiv Alcorcona za njega bili mrtvi. Real je odigrao 0:0, a Maourinho nije razočaran.

"Zadovoljan sam igrom svojih igrača. Igrali smo ozbiljnu utakmicu i tražili smo pobjedu. Kritike idu samo onima koji ne daju sve od sebe iako nemaju razloga za to, ali ovaj put to nije bio slučaj", kaže Mourinho i dodaje.

"Želim uvijek slaviti i zbog toga ne volim ovakav rezultat, ali igrali smo dobro, borili se, stvarali prilike. Murcia je bila vrlo dobra, a posebno se to odnosi na njihovog odličnog golmana. Zadovoljan sam činjenicom da su se svi igrači dosta trudili da dođu do pobjede", završio je Mourinho.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti