Mourinho zbog De Bruynea izviždan u Bruxellesu

Special One posmatrao meč Belgije i Kolumbije

Mourinho zbog De Bruynea izviždan u Bruxellesu

Jose Mourinho pojavio se večeras na tribinama stadiona u Bruxellesu kako bi uživo pogledao meč reprezentacija Belgije i Kolumbije. 

Dolazak Chelseajevog menadžera u Bruxelles nije pozdravljen od strane domaćih navijača koji su Portugalca nagradili salvom zvižduka.

Belgijski mediji tvrde da je razlog zvižduka upućenih Mourinhu status Belgijanca Kevina De Bruynea koji se ne može baš pohvaliti velikom minutažom u redovima Plavaca.

Mourinho je na stadionu Kralj Boduan osim De Bruynea na djelu želio vidjeti Hazarda i Lukakua, dok su mu zanimljivi bili i neki od reprezentativaca Kolumbije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.