Mourinho želi Figa u svom stručnom štabu

Special One je prepoznao njegov trenerski kvalitet

Mourinho želi Figa u svom stručnom štabu

Adnan Beganović

Trener Real Madrida, Jose Mourinho, prema pisanju španske Marce pored sebe na klupi želi imati nekadašnjeg portugalskog reprezentativca, Luisa Figa.

Karizmatični portugalski stručbnjak uvjeren je da nekadašnji igrač Reala ima veliki trenerski potencija, te ga zbog toga želi u svom stručnom štabu.

"Želim Figa ponovo vidjeti u Realu, bio bi fenomenalan potez kada bi se pridružio našem stručnom štabu", prenosi Marca Mourinhovu izjavu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.