Mourinho želi Gerrarda

Očekuje nas zanimljiv ljetni prelazni rok

Mourinho želi Gerrarda

Adnan Beganović

Prema pisanju talijanskih medija Inter će u ljetnom prelaznom roku u svoje redove pokušati iz Liverpoola dovesti Stevena Gerrarda.

Corriero dello Sport navodi da je Jose Mourinho od predsjednika Intera Massima Morattija već zatražio novce kako bi na ljeto pokušao dovesti Gerrarda.

Inter je prije nekoliko mjeseci bio zainteresiran za usluge Franka Lamparda, no po navodima talijanskih medija okrenuo se veznjaku Redsa pa je sasvim sigurno da nas očekuje veoma zanimljivo ljeto na fudbalskoj tržnici.

Na adresu Liverpoola ne tako davno stizale se mnogobrojne ponude za Gerrarda, no sve su odbijene, ali prema navodima talijanskih medija ukoliko se Redsi ne plasiraju u Ligu prvaka, odlazak kapitena sa Anfielda je moguć.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti