Mourinho želi ojačati zadnju liniju

Traže se stoperi

Mourinho želi ojačati zadnju liniju

Edmir Škorić

Portugalski stručnjak Jose Mourinho polako, ali sigurno gradi momčad za najveće domete. Nakon nekoliko pojačanja u veznom redu, Kraljevi su u potrazi za kvalitetnim stoperom.

Prema pisanju španskog sportskog dnevnika Marca, Portugalac Jose Mourinho želi pojačati zadnju liniju.

Naime, na Santiago Bernabeu su već stigli veznjaci Angel di Maria i Pedro Leon, a sve bliži potpisu Kraljeva je i njemački reprezentativac Sami Khedira.

Bivši trener Porta, Chelseaja i Intera sada se fokusirao na stoperske pozicije, a Marca navodi kako su najozbiljniji kandidati za popunjavanje tih mjesta Nemanja Vidić (Manchester United), Thiago Silva (AC Milan), David Luiz (Benfica), te Bruno Alves (Porto).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije