Mourinho želi Robbena

Mourinho želi Robbena

Adnan Beganović

Karizmatični portugalski stručnjak na klupi Intera, Jose Mourinho, prema navodima španjolskog Asa u redove torinskog kluba želi dovesti holandskog reprezentativca, Arjena Robbena. 

Španjolski mediji već danima najvljuju rasprodaju holandske kolonije iz Reala u slučaju pobjede Florentina Pereza na predstojećim predsjedničkim izborima, a kao novo odredište Robbena spominje se klub koji vodi njegov bivši trener iz Chelseaja.

Iako je Robben u nekoliko navrata rekao da je zadovoljan u Realu, As navodi da su ga iz "kraljevskog kluba" spremni pustiti za cijenu od 36 miliona eura, onu istu za koju su ga doveli iz Londona, te da Mourinho u Torinu već priprema teren za njegov dolazak.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.