Mourinho: Želim ovo osvojiti za Inter

Poruka putem službene web stranice

Mourinho: Želim ovo osvojiti za Inter

Edmir Škorić

Jose Mourinho je za službenu klupsku stranicu, dan uoči velikog finala, kazao kako je to 'najprestižnije natjecanje na svijetu'.

Karizmatični Portugalac, Jose Mourinho, poslao je poruku urednicima službene web stranice italijanskog kluba, a koja glasi:

"Liga prvaka je najprestižnije natjecanje u svijetu. Tu je prava konkurencija i normalno da svatko želi pobijediti, ali svatko to ne može učiniti. Želim osvojiti Ligu prvaka za Inter. Ukoliko pomognem igračima i ako oni mogu pridonijeti malo treneru, onda ću biti sretan", poručio je portugalski stručnjak, koji je sve bliže odlasku sa San Sira i prelasku na klupu madridskog Reala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije