Mourinhova najdraža pobjeda

Mourinhova najdraža pobjeda

Portugalski stručnjak Jose Mourinho, nakon što je s ekipom Intera izborio nastup u finalu Lige prvaka,  kazao je da je to najljepši trenutak u njegovoj karijeri i pored svih trofeja koje je do sada osvajao.

"Klub nije igrao u finalu Lige prvaka već 38 godina i to je ono što su svi željeli. Pored toga, ovo je sastav igrača koji više nemaju vremena da čekaju, koji su u godinama kada nemate još 10 sezona pred sobom kako biste došli do finala", rekao je Mourinho nakon utakmice s Barcelonom.

Portugalac je dodao da se osjeća ponosnim što je dao svoj mali doprinos velikoj radosti Intera.

Upitan da prokomentariše isključenje Mote i kako je njegova ekipa izdržala sat vremena sa igračem manje na terenu, Morinho je rekao:

"Ovo je deseti put da igram protiv Barcelone i četvrti put da moja ekipa susret završava sa 10 igrača. Zaključak izvucite sami. Naravno da sam mogao da očekujem da će tako biti i ovog puta", rekao je Mourinho.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti