)
Mourinhu prijeti nova kazna

Portugalac ne može biti miran

Mourinhu prijeti nova kazna

Edmir Škorić

Karizmatični portugalski stručnjak Jose Mourinho trenutno izvršava kaznu od tri utakmice zabrane, no izgleda da će mu sportski sudija produžiti istu, nakon što je ovog vikenda sa tribine pomagao svom pomoćniku na klupi Intera.

Podsjetimo, Mourinha je sportski sudija Gianpaolo Tosel sa terenea udaljio na tri utakmice, nakon što je u duelu sa Sampdorijom skrštenih ruku iskazivao nezadovoljstvo suđenjem Paolo Tagliaventa, koji je u toj utakmici isključio dva igrača Intera.

Mourinho je ovaj vikend protiv Genoe služio svoju kaznu, drugu utakmicu, no odlučio se Portugalac sa tribine uključiti te pomagati svom pomoćniku Giuseppe Baresiju. Tuttosport tvrdi da će Portugalcu biti izrečena nova kazna.

Ni Mourinhove 'dojave' sa tribine nisu pomogle Interu, koji je samo remizirao na svojoj Meazzi protiv Genove (0:0).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.