Mourinhu žao Adriana

Nakon što se Brazilac nije pojavio u klubu

Mourinhu žao Adriana

Trener Intera Jose Mourinho opisao kako doživaljava novi ispad brazilskog napadača Adriana, koji je ponovno zakasnio sa okupljanja reprezentacije.

Adriano se nije pojavio na treningu Intera u petak, iako je to trebao učiniti. U klubu i dalje niko ne zna gdje je.

- Mislim da na to ne bismo više trebali trošiti previše riječi. Ne radi se tu samo o igraču koji je odlučio uzeti dan odmora više, ne radi se o nedisciplini, radi se o ličnom problemu, koji nije male prirode - rekao je Mourinho.

- Situacija je vrlo ozbiljna. Ovo nije šala. Ne želim je dodatno komplikovati svojim izjavama. U svakom slučaju nisam bijesan na Adriana, žao mi ga je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.