Moussa Sow sa tri pogotka donio visok trijumf Feneru

Superliga Turske, 5.kolo

Moussa Sow sa tri pogotka donio visok trijumf Feneru

Eskisehirspor je rezultatom 2:1 trijumfovao nad predposljednjim Antalyasporom koji još uvijek nije osjetio slast pobjede.

Za drugi trijumf Eskisehira u sezoni pogađali su Jorquera u 11., odnosno Kara u 85. minutu susreta. Strijelac počasnog pogotka za goste bio je nekadašnji napadač Zrinjskog Lamine Diarra.

Četvrti trijumf sezone upisao je na svom Sukru Saracoglu stadionu tim Fenerbahcea. Predvođen sjajnim Kameruncem Moussa Sowom, tim Ersuna Yanala trijumfovao je rezultatom 4:0.

Pomenuti Sow postigao je hat trick, dok je četvrti pogodak bio djelo Dirka Kuyita. Fener je trenutno na diobi prvog mjesta sa Beskitasem koji ima utakmicu manje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.