Moutinho: Moramo ispraviti neke greške

Veznjak Porta smatra da to može presuditi protiv BiH

Moutinho: Moramo ispraviti neke greške

Joao Moutinho, veznjak Porta, smatra da ukoliko Portugal ispravi svoje greške koje čini u posljednje vrijeme može biti presudno protiv naše reprezentacije u baražu za Evropsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini.

Portugal je bio koban za našu reprezentaciju u baražu za Svjetsko prvenstvo prije dvije godine, a ponovo ćemo se susresti sa istim protivnikom, samo ovaj put u baražu za Evropsko prvenstvo.

"Teoretski, vrlo jednostavno, u doigravanju svaka momčad ima 50% šansi. Moramo nastaviti raditi na isti način i ispraviti greške koje smo pravili u posljednje dvije utakmice", rekao je Moutinho.

"Sada, ponovo, imamo jak tim. I motivisani smo. Malo je falilo da Bosna i Hercegovina bude prva u grupi, u kojoj se nalazila Francuska. Sada mi moramo nastaviti raditi i imamo još jednu priliku da odemo na Euro 2012, jer nažalost nismo se uspjeli direktno plasirati", dodao je veznjak Porta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.