Moutinho: U ovom dvomeču nema favorita

Portugalci spuštaju loptu

Moutinho: U ovom dvomeču nema favorita

Adnan Beganović

Veznjak Portoa i portugalske reprezentacije, koji je u kvalifikacijama odigrao sedam utakmica i postigao jedan gol, Joao Moutinho, smatra da su izgledi Portugala i našeg nacionalnog tima za plasman na Evropsko prvenstvo potpuno podjednaki.

"Morat ćemo naporno raditi kako bismo osigurali nastup na Evropskom prvenstvu. U baražu ćemo igrati protiv snažnog tima, koji je gotovo pobijedio Francusku u Parizu", rekao je Moutinho za portugalske medije.

"Mislim da u ovom dvomeču nema favorita. Izgledi za plasman na Evropsko prvenstvo su nam podjednaki. Siguran sam da se putnik na Evropsko prvenstvo neće znati nakon prvog susreta i zbog toga je dobro što ćemo revanš igrati pred našim navijačima", dodao je veznjak Portoa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti