Moyes: Pienaaru je najbolje da ostane

Moyes: Pienaaru je najbolje da ostane

Edmir Škorić

Trener Evertona David Moyes tvrdi kako bi južnoafričkom reprezentativcu Stevenu Pienaaru bilo najbolje da ostane na Goodison Parku.

Steven Pienaar je privukao brojne klubove, nakon impresivne sezone u dresu Evertona. Njegov ugovor sa Evetronom traje još godinu dana, a Moyes je zabrinut.

"Steven Pienaar je u klubu koji mu stvarno odgovara, a ponekad i igrač mora odlučiti što je najbolje za njega. Everton je dobro za Stevena. Ako bi otišao, bio bi 'siromašniji'. Većina ljudi koja je ostala ovdje, nije pogriješila", kazao je Moyes.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.