Moyes u Belgiji traži pojačanja

Premiership

Moyes u Belgiji traži pojačanja

Trener Evertona, David Moyes, bio je na tribinama stadiona u Liegu na revanš utakmici četvrtfinala Evropske lige između Standarda i Hamburga, a Moyes je britanskim medijima priznao i zašto.

Njegova meta su dvojica mladih igrača Standarda, vezista Axel Witsel, te kongoanski napadač Dieumerci Mbokani. Prije dvije godine je iz Standarda u Everton stigao i Marouane Fellaini.

„Znam šta mi je potrebno kako bi osnažio tim. Mi uvijek želimo dovesti jednog ili dvojicu igrača koji će biti pojačanja našem timu. Ipak, moram priznati da će sve zavisiti o finansijskoj situaciji, odnosno cijeni potencijalnih pojačanja“, rekao je David Moyes.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije