Možda je mali, ali navija kao veliki

Najmlađi član Željinog kopa u Mostaru

Možda je mali, ali navija kao veliki

E. Škorić

Željezničar je danas u Mostaru gost Veležu u jednom od derbija osmog kola Premijer lige BiH.

Susret starih rivala privukao je veliku pozornost, pa je na tribinama veliki broj gledatelja, a dobru podršku ima i gostujući tim.

Navijači Željezničara od prve minute bodre Plave, mada ne mogu biti sretni zbog rezultata, budući da na poluvremenu Velež vodi s 1:0.

U Željinom kopu, među starijom gardom, zapazili smo i jednog dječaka. On je u društvu oca došao da podrži Željezničar i već se sada da naslutiti da se rodila još jedna ljubav prema jednom od najvećih klubova na ovim prostorima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dječak pomno prati svaki korak Željinih igrača na terenu, prati glas svojih 'kolega' na tribini i uz to ruši stereotipe o tome kako djeci nije mjesto na stadionima u BiH.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Honduras
džaba ste došli
10 1
Kupi_Lee
sportsport.ba = themaniacs.org
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi