Mramor lagano savladao Bosnu iz Kalesije

Druga liga Federacije grupa Sjever

Mramor lagano savladao Bosnu iz Kalesije

J. Duvnjaković

Ekipa Mramora danas je u okviru 5. kola Druge lige Federacije Bosne i Hercegovine, grupa Sjever, na domaćem terenu upisala prvu pobjedu ove sezone protiv Bosne iz Kalesije rezultatom 3:0.

Domaćini su uspjeli iskoristiti sve ozbiljnije prilike i na kraju slaviti sa ubjedljivih 3:0.

Već u 6. minuti prva prilika za Mramor, ubacivanje Džanića sa lijeve strane odlično koristi Kamerić i sa ivice šesnaesterca volej udarcem matira golmana gostujuće ekipe. Mogao je Mramor vrlo brzo do novog pogotka, ali Džanić u 12. minuti ne koristi loše dodavanje golmana Bosne. Igrao se 43. minut kada je dosuđen penal za ekipu Mramora, Mrkonjić je oboren na ivici šesnaesterca, a penal lagano realizuje Klimentić. Konačnih 3:0 nakon kontranapada postavio je Bajrić u 83. minuti na asistenciju Džanića.

Nakon 5. kola ekipa Mramora nalazi se na petnaestoj poziciji sa 4 boda, dok je ekipa Bosne na četrnaestoj poziciji sa 5 bodova. U narednom kolu ekipa Mramora gostuje u Bos. Bijeloj kod ekipe Posavine 108, dok će Bosna dočekati ekipu Mladosti iz Malešića.’

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije