Mramor remizirao s Hajdukom

Druga liga Federacije BiH, grupa Sjever

Mramor remizirao s Hajdukom

J. Duvnjaković

Ekipa Mramora danas je na svom terenu u okviru 13. kola Druge lige FBiH-Sjever remizirala protiv ekipe Hajduka iz Orašja rezultatom 1:1.

Utakmica sa malo prilika na obje strane otvorena je prilikom Džanića u 9. minuti, nakon solo prodora pokušao je matirati Oršolića sa ivice šesnaesterca, ali mu to nije pošlo za nogom. Već u 15. minuti nova prilika za Mramor, Malkić prolazi po desnoj strani, ubacuje u šesnaesterac gostiju, ali se Ibrahimović ne snalazi najbolje te loptu šalje glavom preko gola Oršolića.

Igrao se 17. minut kada je Mramor postigao gol za vodstvo. Kamerić je ubacio loptu iz kornera a najbolje se snašao Džanić i glavom pogodio mrežu gostujuće ekipe. Do samog kraja prvog poluvremena igralo se na sredini terena. U 44. minuti Hajduk dolazi do izjednačenja, Mustafa Krpić prolazi po desnoj strani i sa nekih 15 metara iskosa pogađa mrežu Bajrića za, ispostaviti će se, konačan rezultat utakmice 1:1. Ekipa Mramora je većim dijelom drugog poluvremena vršila pritisak na polovini protivnika, ali šanse za vodstvo nisu uspjeli iskoristiti.

U narednom kolu ekipa Mramora gostuje u Poljicu kod ekipe Svatovca, dok će Hajduk dočekati ekipu Mladosti iz Malešića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi