Mravac: Moramo biti oprezni

Odbrambeni fudbaler našeg nacionalnog tima Adnan Mravac uoči duela sa Bjelorusijom poziva na oprez. U isto vrijeme Mravac govori da bi bio zadovoljan sa četiri boda, no i napominje da imamo ekipu koja može uzeti šest bodova.

"Osjećao sam se dobro u duelu sa Grčkom i mislim da sam zadovoljio ukuse struke", rekao je za naš portal Adnan Mravac i osvrnuo se na duele sa Bjelorusijom:

"Moramo biti jako oprezni. Nisam mnogo upoznat sa kvalitetom Bjelorusijom, ali ovih dana ćemo se pozabaviti sa njima. Svi bi mi potpisali četiri boda, ali uvjeren sam da imamo ekipu za četiri boda."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti