Mravac prije vremena napustio trening

Novi problemi za Safeta Sušića

Mravac prije vremena napustio trening

Stoper austrijskog Mattersburga Adnan Mravac nije jutros trenirao sa ostatkom fudbalske reprezentacije u Hrasnici, te je prije kraja treninga otišao put svlačionice.

Izgleda da se radi o povredi zgloba, zbog koje ovaj stoper bh. tima nije mogao trenirati normalnim intezitetom, a još uvijek nije poznato koliko je povreda ozbiljne prirode.

Selektor bh. tima Safet Sušić svakako ima velikih problema u zadnjoj liniji zbog povrede Mensura Mujdže, te suspenzija Borisa Pandže i Saše Papca.

Na jutrošnjem treningu nije bilo ni Miralema Pjanića, ali se očekuje da će sjajni vezista Rome iapk biti spreman za prvu utakmicu baraža koju Zmajevi igraju u petak u Zenici protiv Portugala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.