Mrđa: Bilbija će biti veliko pojačanje

Kapiten Vojvodine oduševljen Bilbijinim igrama

Mrđa: Bilbija će biti veliko pojačanje

Adnan Beganović

Jedan od najboljih igrača Vojvodine i kapiten novosadskog tima, Dragan Mrđa, za srbijanske medije je izjavio da je oduševljen igrama mladog reprezentativca BiH Nemanje Bilbije.

"Bilbija je izuzetno tehnički potkovan i veoma mi se dopada. Ne samo što postiže golove, on veoma spretno rješava situacije pred protivničkim golom. Siguran sam da će nam veoma značiti u nastavku sezone", rekao je Mrđa koji će se nakon lakše povrede ponovo vratiti na teren, te dodao:

"Povreda je sanirana i spreman sam da odigram dva preostala pripremna susreta. Bilo bi sjajno kada bi se nadovezao na Bilbijine golove. To bi mi veoma značilo na planu samopouzdanja".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti