Mrđa poslao Napredak u drugu ligu

Jelen Super liga

Mrđa poslao Napredak u drugu ligu

Danas je odigrano posljednej kolo Jelen Super lige Srbije. U prošlom kolu je Partizan osigurao naslov prvaka,a danas smo dobili drugog putnika u niži rang. Pored Mladog Radnika, u drugu ligu ide Napredak.

Napredak je danas u odlučujućoj utakmici pretrpio pravu katastrofu u Novom Sadu kod Vojvodine (7:0), a četverostruki strijelac je bio Dragan Mrđa. Dva gola je dodao Katai, a jedan Mudrinski.

Hajduk je na svom terenu odigrao samo 1:1 protiv Javora, ali je zahvaljujući porazu Napredka ostao u ligi. Čukarički je na svom terenu bio bolji od čačanskog Borca sa 1:0 i ostao u ligi iako je na pola sezone bio otpisan od svih.

OFK Beograd je uprkos porazu u Borči od BSK-a (1:0) zauzeo treću poziciju na tabeli, a na tome mogu zahvaliti Crvenoj zvezdi koja je slavila u Subotici protiv Spartaka sa 1:0 golom Dejana Lekića. Posljednja utakmica između Partizana i Mladog Radnika igra se od 19:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.