Mrtva trka Ronalda i Messija

Mrtva trka Ronalda i Messija

Superzvijezde  španskog nogometa Cristiano Ronaldo i Lionel Messi nastavljaju borbu za titulu najboljeg strijelca u španskom prvenstvu.

Zvijezda Reala Ronaldo je na utakmici protiv Sportinga iz Gijona (3:1) postigao 41. gol u sezoni i postavio novi rekord španske lige. Manje od dva sata kasnije njegov rekord je izjednačio Messi koji je postigao oba gola za  Barcelonu u pobjedi nad  Levanteom u Valenciji (2:1).  

 

Do kraja španskog  prvenstva ostalo je još pet kola.  Barcelona je pobjedom u gostima zadržala četiri boda zaostatka za Realom iz Madrida. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije