Mrtvački sanduk i skelet za Meksikance

Kostarikanci ne vole Meksiko

Mrtvački sanduk i skelet za Meksikance

I na drugim kontinentima večras će biti zanimljivih utakmica koje će odrediti putnike u Brazil. 

Ključni meč za plasman na veliku smotru večeras će igrati reprezentacija Meksika koja će gostovati kod Kostarike. Da bi izborili dodatno doigravanje protiv Novog Zelanda, Meksikanci moraju izboriti minimalno remi protiv Kostarike.

Domaći navijači prema večerašnjim protivnicima nisu bili nimalo ljubazni, a dočekali su ih sa mrtvačkim sandukom, ljudskim skeletom napravljenim od drveta odjevenim u boje meksičke reprezentacije.

U slučaju da Meksiko zakaže, blizu Mundijala bila bi Panama kojoj je potreban trijumf nad SAD-om. Meksiko je igrao na svim Svjetskim prvenstvima u posljednje dvije decenije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.