)
Muamba gledao isječke utakmice Bolton - Blackburn
Boltonovi navijači se zahvalili Spursima

Posjetit će ga svi igrači iz kluba

Muamba gledao isječke utakmice Bolton - Blackburn

Edmir Škorić

Fabrice Muamba, Boltonov 23-godišnji veznjak koji je kolabirao u četvrtfinalnoj utakmici FA Cupa protiv Tottenhama na White Hart Laneu, gledao je isječke posljednje utakmice svog kluba.

U subotu je Bolton s 2:1 pobijedio Blackburn u 30. kolu engleskog Premiershipa, a igrači su se uoči same utakmice zagrijavali u Muambinom dresu, kao znak podrške engleskom igraču koji je rođen u DR Kongo.

Pred Boltonom je u utorak novi sraz, ponovljeni s Tottenhamom, a prije te bi utakmice Muambu trebali posjetiti svi igrači njegovog kluba, ukoliko naravno ljekari dopuste toliko broj posjeta odjednom još uvijek nedovoljno oporavljenom mladiću.

Inače, Muamba, koji je dobio potporu sa svih strana, pregledao je na televiziji isječke utakmice Boltona i Blackburna, uoči koje su mu navijači velikim pljeskom poslali podršku u najtežim trenucima njegovog života.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.