Muamba i dalje u kritičnom stanju

Muamba i dalje u kritičnom stanju

 Nogometaš engleskog Boltona Fabrice Muamba još uvijek je u kritičnom zdravstvenom stanju, nakon što su ga u subotu zbog srčanog udara s igrališta odvezli u bolnicu. 

Na utakmici FA kupa protiv Tottenhama Muamba se uhvatio za prsa i srušio na teren u trenutku kada nikoga oko njega nije bilo. Ljekari su ga već na terenu oživljavali uz pomoć defibrilatora, ali njegovo stanje je kritično i pored blagovremene intervencije, prenose mediji. 

 

Nogometaš se još uvijek nalazi na intenzivnom odjelu bolnice, u stanju opasnom po život. Naredna 24 sata bit će pod posebnim nadzorom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.