Muamba ubrzo napušta bolnicu!

Muamba ubrzo napušta bolnicu!

Edmir Škorić

Kako jutros piše Daily Mail, Boltonov veznjak Fabrice Muamba, koji je još samo prije mjesec dana kolabirao u FA Cup utakmici protiv Tottenhama, do kraja sedmice bi mogao napustiti London Chest bolnicu.

Dvadesetčetverogodišnji Muamba, rođen u DR Kongu, klinički je bio mrtav 78 minuta 17. marta, kada se srušio na travnjak White Hart Lanea u FA Cup utakmici između Tottenhama i njegovog Boltona.

Nije prošlo ni mjesec dana, a Muamba je spreman za povratak. Ostala su te da se riješe još neka pitanja, ali sve su prilike da će se ubrzo vratiti.

Na najbolji mogući način funkcioniraju njegovi vitalni organi. Podsjećamo da je nedavno, 6. aprila, proslavio u londonskoj bolnici svoj 24. rođendan. Bio je nasmijan i dobro raspoložen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije