Muamer Salibašić iz Malezije  u Zvijezdu iz Gradačca

Iskusni nogometaš potpisao

Muamer Salibašić iz Malezije u Zvijezdu iz Gradačca

U NK Zvijezda Gradačac nastavili su sa dovođenjem novih igrača.

Naime, danas je na Banja Ilidžu stigao iskusni Muamer Salibašić (32) koji je posljednji angažman imao u malezijskom Sabahu, a prije toga nastupao je i za turski Konyaspor, Čelik, Orašje, Željezničar, Budućnost, Omladinac Mionicu...

Radi se o ofanzivcu koji će sigurno biti veliko pojačanje za Gradačačane, a osim njega danas je ugovor sa ovim klubom potpisao i Himzo Hevešević, dosadašnji junior tima sa Banja Ilidže. 

Zvijezda je prvi dio sezone okončala na šestom mjestu sa 25 osvojenih bodova, četiri manje u odnosu na jesenjeg šampiona visočku Bosnu.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi