Najiskusniji fudbaler Olimpica

Muharemović: Četiri boda iz dvije utakmice su minimum

Najvažniji kotačić u igri sarajevskog Olimpica, iskusni kapiten Veldin Muharemović optimističan je pred gostovanje u Banjoj Luci, ali također zadovoljan učinkom Vukova u doasadašnjem dijelu prvenstva.

"Poprilično sam zadovoljan dosadašnjim učinkom, iako bismo sa par bodova više bod bili bi zadovoljniji. Očekivali pobjede na nekim utakmicama, ali to se nažalost nije desilo. Preostala su još dva kola, uz maksimalan angažman možemo do rezultata koji bi nas ostavili u samom vrhu. Borac će biti teško gostovanje, teška utakmica i za nas i za protivnika, ali do sad smo u gostima igrali dobro, pa se nadam da će to tako ostati i dalje. Siguran sam da će publika uživati", kazao je Muharemović, te dodao:

"Očekivanja od preostale dvije utakmice su minimum četiri boda, a iskreno vjerujem da mi imamo snage da uz malo sreće osvojimo i svih šest kojima bismo ostali u samom vrhu što su uostalom naše ambicije".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti