Muharemović donio tri boda Olimpicu

Vukovi teško s Prijedorčanima

Muharemović donio tri boda Olimpicu

Midhat Šljivak

Fudbaleri Olimpica su svoj susret 16. kola protiv Rudara iz Prijedora odigrali u Čitluku, a na kraju je sarajevski tim golom u posljednjim minutama utakmice došao do tri boda.

Jedinu pravu šansu u prvih 45 minuta igre u Čitluku propustili su formalni domaćini ekipa Olimpica. Đorđević je u 20. minuti odlično šutirao, ai je golman gostiju Bojan Tripić fantastično odbranio.

Na poluvrijem se otišlo bez golova, a na samom otvaranju drugog poluvremena dobra prilika i za Rudar. Šutirao je Kantar, no Fejzić je odličnom intervencijom spasio Olimpic.

Potom je uslijedio miran tok utakmice, sve do 91. minute susreta kada Veldin Muharemović fantastičnim udarcem sa 35 metara pogađa mrežu Tripića, te tako donosi tri boda ekipi Olimpica.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.