Kapiten Olimpica nakon remija sa Sarajevom

Muharemović: Moramo biti zadovoljni bodom

FK Olimpic sinoć je na stadionu Asim Ferhatović Hase odigrao 1:1 protiv Sarajeva u okviru 21. kola BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine. 

Bordo tim je poveo 1:0 golom Velkoskog, a ekipa sa Koševa mogla je u prvom poluvremenu još nekoliko puta matirati golmana Olimpica Dinu Hamzića. Kapiten Vukova, Veldin Muharemović istakao je nakon utakmice kako može biti zadovoljan učinkom svoje ekipe. 

"Govorio sam i ranije kako i za jednu i drugu ekipu utakmica dolazi u teškom momentu. Izgubili smo u prvom kolu i oni i mi i morali smo da se vadimo. Možda ovaj neriješen rezultat ne odgovara nikome. Što se tiče naše ekipe moramo biti zadovoljni, ako uzmemo u obzir dešavanja na terenu," rekao je Muharemović i dodao: 

"Njima je pripalo prvo poluvrijeme gdje su bili mnogo agresivniji i mnogo su bolje ušli u utakmicu. Imali su dosta 100% prilika, ali je naš golman bio na nivou. Jednu odličnu priliku u prvom poluvremenu imali smo i mi, ali je nismo iskoristili. Na poluvremenu smo se dogovorili da se smirimo i malo hladnije glave uđemo u nastavak utakmice. Mislim da u ovom trenutku moramo biti zadovoljni ovim bodom," riječi su Muharemovića. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.