Olimpic dočekuje Rođene

Muharemović: Neće biti lako, ali bliže smo pobjedi

Jedan od derbija 20. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na Otoci će odigrati Olimpic i Velež. Ekipa našeg portala danas je posjetila trening Vukova i razgovarala je sa iskusnim veznjakom Veldinom Muharemovićem.

"Mislim da smo na pripremama odradili dobar posao, kao i sa dovođenjem igrača. Očekuje nas sad ovaj najvažniji takmičarski dio. Očekujemo izlazak na evropsku scenu, da li preko prvenstva ili kupa, najmanje je bitno. Borrit ćemo se do posljednjeg susreta kako bismo ostvarili naše ciljeve", za SportSport.ba kaže veznjak Olimpica Veldin Muharemović.

"Gledali smo nekoliko utakmica Veleža i vidjeli smo dobre, ali i loše strane našeg protivnika. Ne očekujem laganu utakmicu, ali mislim da ćemo na kraju slaviti. Bolje igramo u Mostaru, a Velež na Otoci, no to sve pada u vodu. Mi moramo dati svoj maksimum kako bismo slavili", dodao je Muharemović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.