Muharemović: Novalije su se dobro uklopile

Kapiten Olimpica nakon sedam dana priprema

Muharemović: Novalije su se dobro uklopile

Veldin Muharemović jedan je od najiskusnijih i najvažnijih igrača u timu Faika Kolara. 

Kapiten Vukova zadovoljan je dosadašnjim radom na pripremama pred start skraćenog proljetnog dijela sezone.

„Atmosfera je radna i dobra. Treninzi su ujutro na Grbavici, popodne u Hadžićima. Prva sedmica je iza nas, za sad je sve u najbojem redu,“ kaže Muharemović, te dodaje:

„Svi novi igrači su se dobro uklopili, manje više sve su to momci čije ime znači nešto u našem fudbalu i iza kojih su godine profesionalnog bavljenja ovim poslom, tako da im nova sredina ne predstavlja problem.“

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ciljevi i ambicije Olimpica su jasni. Vukovi žele izboriti nastup u Evropi narednog ljeta.

„Imamo dovoljno vremena da se dobro pripremimo, da se na terenu posložimo i na proiljeće završimo ono što smo jesenas započeli,“ zaključio je Muharemović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.