Muharemović: Pobjeda za Evropu

Jedan od najboljih bordo igrača optimističan

Muharemović: Pobjeda za Evropu

Veldin Muharemović,  Jedan od najboljih fudbalera Sarajeva uoči sutrašnjeg derbija istakao je da su on i njegovi saigrači veliki optimisti.

Najveći bosanskohercegovački derbi na rasporedu je sutra. Na Koševu će snage po 97. put odmjeriti dva najveća bh. kluba, a jedan od najboljih igrača bordo momčadi, Veldin Muharemović, vjeruje da on i njegovi saigrači sutra mogu obradovati veliku armiju bordo navijača.

"Nakon mnogo vremena imamo veliki derbi i ja sam zbog toga iznimno sretan. Čini mi se da se vraća sjaj vječitom derbiju. Optimista sam, pogotovo zbog toga što nam se vraća veliki broj igrača, pa će šef biti na slatkim mukama", rekao je Muharemović i dodao:

"Ukoliko kojim slučajem gol padne u ranoj fazi, onda to može odrediti tok utakmice. Moja velika želja je da sutra bude mnogo golova, ali da mi na kraju trijumfujemo. Treba nam pobjeda kako bismo došli na korak bliže Evropi i ja smatram da uz veliku podršku sa tribina, do iste možemo doći."

U toku dana na našem i vašem portalu moći ćete pogledati video sa današnje press konferencije.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.