Kapiten Olimpica

Muharemović: Prilika da predstavimo BiH u dobrom svjetlu

Fudbalere Olimpica narednoog četvrtka očekuje prva, historijska, utakmica ovoga kluba u evropskim takmičenjima, a protivnik aktuelnom osvajaču Kupa Bosne i Hercegovine biti će sastav Sparte iz Trnave.

O protivniku popularnih Vukova u 1. pretkolu Europa lig govorio je i kapiten sarajevskog premijerligaša Veldin Muharemović.

"Svi oni koji budu igrali tu utakmicu na Koševu imat će priliku da pokažu koliko vrijede. Mi o svom protivniku imamo dosta informacija i nisu nepoznanica. Mislim da niko nije nepobjediv, mi imamo kvalitet, ali ga moramo pokazati na terenu. Ovo je prilika za mlade igrače, ali i sve nas da predstavimo Bosnu i Hercegovinu u dobrom svjetlu", rekao je kapiten Vukova, Veldin Muharemović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.