Muharemović: Slavija je uvijek tvrd orah

Kapiten Olimpica pred sutrašnju utakmicu

Muharemović: Slavija je uvijek tvrd orah

Mali gradski derbi koji će biti uvertira za veliki, odnosno vječiti na stadionu Koševu, sutra će na Otoci igrati Olimpic i Slavija.

Iako oslabljeni Vukovi sa Otoke sa mnogo optimizma dočekuju Slaviju. Kapiten i igrač koji je u prošlom kolu svojim pogotkom Olimpicu donio bod u Mostaru, Veldin Muharemović nada se novoj pobjedi svog tima.

"Iako dosta oslabljeni, naravno da očekujemo novu pobjedu. Slavija je za nas nekako uvijek bila tvrd orah, ali vjerujem da će ovog puta biti lakše obzirom da i oni imaju određene probleme sa izostancima," kaže Muharemović.

"Teška utakmica slijedi, pomalo je teško igrati po sparini koja nas prati tokom cijelog mjeseca oktobara. U pozitivnoj smo seriji koju ćemo, svi se nadamo, nastaviti," dodaje Muharemović.

Kapiten Vukova obradovao se dolasku Zajka Zebe na Otoku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Iskreno od vas sam saznao za dolazak Zebe. Drago mi je i želim mu dobrodošlicu u klub. O njemu i njegovim igračkim kvalitetima ne treba trošiti riječi. Zebin dolazak je velika stvar za klub i za budućnost Olimpica," kazao je Muharemović.

Zbog povrede sutra u timu Olimpica neće biti Sulejmana Smajića, dok tri žuta kartona imaju Kokot i Duljević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.