Muharemović tražio više ulaznica, odgovora još nema

Vođeni pregovori oko broja ulaznica za 'Manijake'

Muharemović tražio više ulaznica, odgovora još nema

Polako se približava i okršaj drugog pretkola Lige prvaka u kom će se sastati, prvak naše zemlje Željezničar i slovenski prvak, Maribor.

Već duže vrijeme svoje nezadovoljstvo izražavaju navijači Željezničara zbog malog broja karata koje su predviđene za njih. Podsjetimo, radi se o broju od 600 ulaznica koji je realno gledajući premali za armiju navijača koja namjerava pratiti ovaj klub na stadionu "Ljudski vrt" u Mariboru.

Kontaktirali smo i direktora Željezničara, Dželaludina Muharemovića koji se u trenutcima našeg razgovora vraćao sa pregovora sa čelnicima Maribora.
 
Muharemović je za SportSport.ba kratko kazao:
 
"Upravo se vraćam sa razgovora i očekujem svakog trenutka odgovor čelnika Maribora. Postoje naznake da će biti izdvojen još jedan manji broj karata za naše navijače. Dakle ukoliko bude nešto od toga ne radi se o nekoj značajnijoj cifri, maksimalno nekih 150-200 karata".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti