Muharemović: Trebaju mi neki novi izazovi

Napustio klub iz Zvorničke 27

Muharemović: Trebaju mi neki novi izazovi

Adnan Beganović

Dželaludin Muharemović više nije direktor Željezničara. 

Muharemović koji je od 2005. godine u klubu odlučio je napustiti svoju funkciju. Direktor Željezničara istakao je kako je dugo vremena u administraciji kluba, te da je došlo vrijeme za promjenu. 

"Jučer sam imao sastanak sa predsjednikom i saopštio sam svoju odluku. Nju sam donio i ranije, ali sam čekao da se završi 2013. godina. Rastali smo se u fer i korektnim odnosima," rekao je Muharemović za SportSport.ba i dodao: 

"Predsjednik mi je ponudio da ostanem u klubu i žao mu je što sam odlučio otići, ali već osam godina sam u tim nekim administrativnim poslovima i trebaju mi neki novi izazovi," istakao je Muharemović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sada već bivši direktor Željezničara ističe kako se nakon zasluženog odmora želi posvetiti svojoj trenerskoj karijeri. 

"Svom Željezničaru želim mnogo sreće u budućnosti, a sada ću se malo odmoriti i posvetiti trenerskom pozivu," završio je Muharemović.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti