Mujagić: U ovom trenutku teško je bilo šta reći

Fudbaler Slobode za SportSport.ba o prijedlogu za nastavak sezone

Mujagić: U ovom trenutku teško je bilo šta reći

E. Dindić

NS/FSBiH je pripremio četiri prijedloga za završetak sezone u Premijer ligi BiH. 

Tim povodom kontaktirali smo fudbalera Slobode Abida Mujagića koji je za SportSport.ba, nakon što je pročitao prijedloge, istakao da smatra da je zdravlje fudbalera ipak na prvom mjestu.

"U ovom trenutku teško je bilo šta reći što je najbolje za nastavak prvenstva. Ova situacija koja je nastala je veoma ozbiljna i svi treba da se pridržavamo uputa koje nam daju nadležni. Ipak, svima nama je na prvom mjestu zdravlje, kako nas tako i naših bližnjih. Teško je zaista što je ovo sve odgođeno i svima nam nedostaju treninzi i utakmice.", rekao je Mujagić, te je dodao: 

"Najsretniji bih bio kada bi se ova situacija što prije stabilizovala, te da se što prije vratimo treninzima i nastavimo prvenstvo. Mi fudbaleri smo najveći gubitnici u cijeloj ovoj priči oko zaustavljanja prvenstva. Naša država je prošla kroz puna toga, pa se tako nadam da ćemo i iz ovoga izaći još mnogo jači i bolji", završio je Mujagić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 26-godišnji fudbaler je ove sezone odigrao 20 utakmica u dresu Slobode i upisao je dvije asistencije u susretima Premijer lige.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Mustafa
Kakav nastavak prvenstva ljudi moji? Kada? Pa ova epidemija će trajati najmanje dvije godine ! Sledeći mjesec kao i maj su period kada će pandemija na našim prostorima dobiti široke razmjere. Prvenstvo je završeno, Sloboda je ostala u ligi a Sarajevo je šampion. Veliko je pitanje hoćemo li ove godine uopšte više gledati fudbalske utakmice na ovim prostorima! Gospodo iz saveza ne lažite narod,recite istinu !
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi