Mujakić: Dobar je osjećaj zabiti Želji

Mladi bh. reprezentativac načeo Željezničar

Mujakić: Dobar je osjećaj zabiti Želji

Adnan Beganović

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Sanid Mujakić bio je jedan od najzaslužnijih igrača za trijumf Travnika nad aktuelnim šampionom Bosne i Hercegovine, sarajevskim Željezničarem.

Napadač Travnika i U-21 reprezentacije Bosne i Hercegovine prvi je načeo mrežu momčadi s Grbavice u ovoj sezoni.

"Jako dobar osjećaj", kaže na početku razgovora za SportSport.ba mladi Mujakić.

"Nije mala stvar Želji dati gol, a još je veća stvar pobijediti aktuelnog prvaka. Odigrali smo jako dobro i prezadovoljan sam pobjedom i činjenicom da sam se upisao među strijelce. Nadam se da je ovo nagovještaj uspješne sezone, kako moje tako i Travnika".

Prošla sezona za Mujakić je bila obilježena povredama, pa je više vremena proveo oporavljajući se nego što je igrao. Ako se po jutru dan poznaje, sada je na dobrom putu da u ovoj sezoni to promijeni.

"Povrede su, nadam se, iza mene. Ako bude sreće odigraću ovu sezone kompletnu i nadam se da neću odsustvovati sa terena. Na pripremama smo sjajno radili i doista se osjećam fenomenalno. U klubu, pogotovo nakon jučerašnje pobjede, vlada dobra atmosfera i uvjeren sam da će Travnik imati važnu ulogu u ovoj sezoni", zaključio je Mujakić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.